fbpx

Vad säger våra kunder om oss

Läs mer om våra rekommendationer

Jag har tränat med Kalle i 2 år: gruppträning på jobbet, som egen PT och PT för liten grupp (3 pers) och kan bara säga att han är magisk! Kunnig, mån om att kropp och person ska må bra, varierad, motiverande, trevlig, tuff, flexibel och serviceminded. Att man dessutom ofta får skratta när man tränar, vad mer kan man önska?! Har man en gång börjat träna med Kalle vill man aldrig sluta, så är det bara.

Lisa Blomberg

Project manager på Citat

Carl och Philip är två riktigt grymma tränare och fantastiska människor dessutom! Ett solklart val till ert företags friskvårdsarbete!

David Evans

Owner and Founder på Victorious Training Concepts

Calle och Philip bjuder på genuint engagemang i sina roller som PT och instruktör. Jag har utvecklat min träning på ett sätt som jag inte trodde var möjlig. Bäst av allt – min träningen har blivit rolig och inspirerande!

Maria Falk

Dietist på Sundbybergskliniken Primärvårdsrehab

Två stycken ambitiösa och duktiga killar som kan allt och lite till om träning. Rekommenderar Friskify till alla företag som har som prioritering att hålla sina anställda friska och välmående!

Gustav Jacobson

Kiropraktor på Rehab Nordost Täby

Vad är viktigt när ni som företag ska träna ihop? 

Tränare som lyssnar in era behov och kan anpassa träningen till alla. Här kliver ni ur era roller/positioner på arbetsplatsen och kvar blir en grupp som tillsammans ska skapa träningsglädje.

Detta garanterar jag er att dessa två killar levererar. Jag ger Friskify mina varmaste rekommendationer.

Therese Grönberg

Konsult på Manpower

Kompetent, proffesionellt och glädjefyllt! Träning ska vara lustfylld – annars blir den inte av och det har tränarna i Friskify tagit fasta på! Mina varmaste rekommendationer!

Jonas Monfelt

Grundare movefelt

Kompetent, proffesionellt och glädjefyllt! Träning ska vara lustfylld – annars blir den inte av och det har tränarna i Friskify tagit fasta på! Mina varmaste rekommendationer!

Maria Bohrnertz

IT PMO Manager på PwC Sverige
Vill du att vi ska komma till din arbetsplats?

Skicka en förfrågan!